Obsah: Ježíš

Poselství Milovaného Ježíše je část Učení Nanebevzatých Mistrů,  předané v 21. století skrze Posla Velkého Bílého Bratrstva Taťjanu Mikušinu.  
Kniha obsahuje Poselství Milovaného Ježíše, která přinášejí hluboká Učení o Lásce k Životu, včetně svých nepřátel, Učení o uzdravení, Učení o Vnitřní Cestě, která leží v našich srdcích.  Milovaný Ježíš poskytuje znalosti o Zákonech Karmy a Reinkarnace, které byly ztraceny v moderním křesťanství, o Království Božím jako stavu našeho vědomí.
Tato Poselství byla předána skrze Posla T. N. Mikušiny,  která pracuje pod vedením Mistrů Moudrosti od roku 2004. Pomocí speciální metodiky přijímá T. N. Mikušina Poselství od více než 50 Bytostí Světla.  
Každá kniha umožňuje soustředit se na Poselství jednoho Mistra a lépe cítit Jeho energii, naladit se na Něho. Obraz Mistra na obálce slouží jako Jeho fokus.  
Každý z Mistrů Moudrosti má své vlastní vibrace. Každý z Nich se snažil předat nám, nyní žijící generaci lidí, to, co považoval za nejdůležitější v současném přechodném období.
Kniha obsahuje přibližný překlad Poselství z ruštiny.  
Překlad se neustále se zdokonaluje skupinou dobrovolných překladatelů.  
Původní Poselství v ruštině najdete na webu - sirius-ru. net 
S překlady v češtině se můžete seznámit na https://www. sirius-cz. net/poselstvi/
Vytvořil: sirius-cz.net
Upravil: sirius-cz.net
Zdroj: https://www.sirius-cz.net/knihy/knihy-v-cestine/kniha-jezis/
Dnes je 08.09.2024
Před 50 lety se narodil(a) Laňka David
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno