Obsah: Duch domu Ashburnů

V DOMĚ RODU ASHBURNŮ SE DĚJE NĚCO ZLÉHO…

O tomto starobylém domě se šířily podivné zvěsti bezmála sto let. Jeho majitelka Edith odmítala nechat kohokoli vstoupit dovnitř a jen sporadicky navštěvovala nedaleké městečko.
Po Edithině smrti zdědila dotyčnou nemovitost její jediná příbuzná Adrienne. Majetkem mladé ženy je pouze kufr s nejnutnějšími věcmi, dvacet dolarů a její milovaný kocour. Ashburn House je pro ni příležitost, jak začít nový život, kterou si nemůže dovolit odmítnout.
Adrienne nevěří na duchy, ale při zkoumání svého nového domova naráží na věci, které v ní vyvolávají narůstající neklid. Do tapet na zdech jsou vyryty podivné nápisy, v lese nedaleko domu je ukryt starý hrob a tajuplné portréty v chodbě v prvním patře jakoby sledovaly každý její pohyb.
Jak Adrienne odhaluje další a další tajemství domu Ashburnů, začíná věřit tomu, že pověsti, které se o něm vyprávějí, mají možná pravdivější jádro, než předpokládala. Budova má chmurnou a děsivou minulost. Jak Adrienne postupně odhaluje detaily desítky let starého tajemství, zjišťuje, že o její život usiluje něco hluboce nepřirozeného a děsivě odporného.
Vytvořil: pan.Kchiu
Dnes je 08.09.2024
Před 194 lety se narodil(a) Mistral Frédéric
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno