Obsah: Cesty domů

Podle původního TV serálu literárně zpracovala Miroslava Besserová.
 
    Rudolf Bernát a Petr Kosík bývali nejlepšími kamarády. Osud jim však připravil jiné role. Jedna dávná křivda z nich udělala nepřátele na život a na smrt.
     Rudolf je považován za nejlepšího lékaře hradišťské krdiologie, má obdiv kolegů a za každých okolností musí být po jeho. I když si hodně zakládá na rodině, neváhá opustit manželku a odstěhovat se za milenkou Mílou.
     Nový život začíná i jeho dcera Soňa, které se rozpadlo manželství - ona hledá útěchu v náručí Romana, své dávné lásky, zatímco její manžel Honza ji nachází na dně lahve. Své rodiny se však nehodlá vzdát bez boje.
     Také další děti Rudolfa a Petra zažívají velké životní zvraty. Richard se dal na doktořinu jen kvůli otci, ale o svém dalším životě má už jinou představu.
     Bernátova nejmladší dcera Vendy, upřímná a hubatá studentka, okouzlí mladého lékaře Šimona - problém je však v tom, že nosí příjmení Kosík.
     Petrův starší syn Martin má situaci ještě těžší. Jeho biologickým otcem je Rudolf Bernát, avšak rodičovskou lásku a výchovu mu poskytl Petr.
     Staré rány se znovu otevřou, když se oba znesváření lékaři pustí po stopě dávného zločinu. Všichni ujdou ještě dlouhou a strastiplnou cestu, než se vrátí tam, kam náležejí - domů.
Vytvořil: Felix
Zdroj: Anotace ke knize
Dnes je 08.09.2024
Před 35 lety se narodil(a) Burdová Michaela
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno