Obsah: Skandál

Sasha Millerová je telentovaná studentka na univerzitě v Cambridge s velice slibnou budoucností. Je také velmi krásná (jak jinak) a nezkušená (zkušenosti však časem přijdou). Toho využije její učitel Theo Dexter. Je sice ženatý, ale zpestřuje si život vztahy s pohlednými studentkami. Když mu Sasha ukáže výsledky své práce v laboratoři, okamžitě pozná zárodek převratné teorie, která by mu mohla přinést uznání mezi kolegy  a umožnila mu proniknout i do světa médií, a její myšlenky si bezostyšně přivlastní.
     Při sporu, k němuž dojde, se vedení koleje postaví na jeho stranu a Sasha musí ze školy odejít. Rozhodne se odjet do Ameriky a věnovat se studiu ekonomie. Do Ameriky přijede i profesor Dexter, jehož kariéra slibně stoupá a manželka se mu už nehodí do jeho hvězdného  života.
Sasha je v novém oboru úspěšná, ale nedokáže se zbavit myšlenek na pomstu. Dlouho nemůže přijít na to, jak profesorovi zasáhnout do života stejně bolestivě  jako on jí. Spojí se s jeho bývalou manželkou a rozhodne se udeřit na nejcitlivějším místě...
Vytvořil: Felix
Zdroj: Anotace ke knize
Dnes je 18.10.2024
Před 283 lety se narodil(a) de Laclos Choderlos
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno