Obsah: Jak vychovávat děti podle hvězd

zvěrokruh ve výchově
Tisíciletá tradice astrologie v sobě zahrnuje nejen odvěkou zkušenost s vesmírem, ale i s lidskou duší. Její obrazy a symboly představují daleko jemnější a přiměřenější prostředky k vyjádření bezpočetných odstínů lidské psychiky než učené pojmosloví, se kterým se setkáváme v příručkách současné psychologie. To je patrně jedním z důvodů, proč jsou astrologické texty tolik vyhledávané: jejich způsob vyjadřování je pro člověka přirozeně srozumitelný.
Tato kniha je věnována zejména rodičům, kteří vědí, že každé dítě je jiné a kteří chtějí svým potomkům lépe rozumět, aby je mohli vychovávat bez zbytečných chyb, na něž nedoplácejí jen ti nejmenší.

Slovy autorky: „Všem rodičům, příbuzným, sourozencům, sousedům i vychovatelům ve školách či jinde přeji, aby našli v této knížce co nejvíce inspirace a ve svém srdci laskavé pochopení, že každý z nás je jedinečný, a naučili se vážit si lidí právě pro jejich různost a osobitost. Vždyť právě touto růzností společně tvoříme překrásný šperk, kterým je Vesmír kolem nás i v nás. “
Vytvořil: Zdenka
Upravil: janajau
Zdroj: anotace ke knize
Dnes je 08.09.2024
Před 194 lety se narodil(a) Mistral Frédéric
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno