Obsah: Opojení

Thriller americké autorky těží ze stále aktuálního problému drogových mafií, pronikajících do nejrůznějších sfér společenského a politického života. gent FBI přijíždí do rodného města pátrat po příčinách nepochopitelné autohavárie své sestry. Po jeho příchodu se v dosud poklidném maloměstě začínají dít podivné věci, soustředěné kolem sestřiny rodiny. Ona i její manžel byli úspěšnými vědci, zaměřenými na vývoj paměťové drogy. Záhady kolem jejich výzkumu i kolem tragické sestřiny nehody dovádějí hrdinu přímo do centra překupníků s drogami a k nerovnému boji s dobře organizovanou skupinou.
Agent FBI Ford Dougal je zraněn při výbuchu automobilu. V tíživých snech během uzdravování se objeví jeho sestra JIlly a volá o pomoc. Když zatelefonuje do jejího domu, švagr mu sdělí, že Jilly sjela autem ze silnice do moře a ležív komatu.
Ford se okamžitě vypraví zjistit, co je děje. Zdánlivě poklidného městečka v Oregonu jako by se zmocnilo skutečné zlo. Náhle se v něm začínají odehrávat podivné události, které vyvolají mnoho otázek. Proč se jeho sestra s manželem, úspěšní vědci, přestěhovali právě sem? Pokusila se Jilly o zcela nepochopitelnou sebevraždu, nebo se jí chtěl nedko zbavit? Jak s tím souvisí přítomnost pracovnice protidrogového úřadu: A co je to za drogu, která mění lidi v sexuální maniaky?
Při hledání odpovědí se Ford MacDougal stane pokusným králíkem, kdy musí čelit účinkům drog, ale ocitne se také v zajetí drogové mafie a bojuje v džungli o život svůj i svých přátel, kteří mu přišli na pomoc.
Vytvořil: janajau
Upravil: janajau
Zdroj: anotace ke knize
Dnes je 18.10.2024
Před 50 lety se narodil(a) Tripathi Amish
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno