Obsah: Třetí stupeň

Nejnovější thriller autora bestsellerů Grega Ilese je nezapomenutelný příběh plný sexu, násilí, manželské zrady, podvodné medicínské praxe a jižanských intrik... který se celý odehrává během jediného, šíleného a děsivého dne. Příběh vnímavě ukazuje mlčenlivé klamy a psychologické trhliny, které nalézáme téměř v každém manželství. Třetí stupeň je další kniha Grega Ilese, kterou nedokážete odložit, a která dokazuje, že Iles je nepřekonatelný současný autor napínavých románů.
Thriller odehrávající se v současnosti na americkém Jihu vypráví příběh zdánlivě průměrného a láskyplného manželství, které se však přes noc promění v noční můru.
Během jediného dne se hlavním hrdinům převrátí život vzhůru nohama. Warren na náhodné upozornění odhalí manželčinu nevěru. Odkrytí tohoto tajemství změní život jeho dětem i kdysi milované ženě. Hlavní hrdina reaguje značně agresivně, ohrožuje ženu zbraní, uvězní ji doma, v afektu zastřelí i svého kolegu. Rozuzlení spočívá nakonec v rukou místní policie a válečného hrdiny, kterého Laurel miluje.
Vytvořil: janajau
Upravil: janajau
Zdroj: anotace ke knize
Dnes je 08.09.2024
Před 50 lety se narodil(a) Laňka David
Copyright © Knihovnicka.net | Created by puktom.cz
Šíření obsahu serveru Knihovnicka.net je bez písemného souhlasu autorů zakázáno